Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση


Σε εφαρμογή του άρθρου 14 του καταστατικού του Συλλόγου μας συγκαλείται:

  •    Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών μας την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στις 09.00 π.μ. στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας.
  •    Η εκλογική διαδικασία  για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε και Ελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από τις 01.00μ.μ. και θα διαρκέσει ως τις 07.30 μ.μ.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης στη Γ.Σ. (σύμφωνα με το καταστατικό) ορίζονται:
1. Εκλογή Προεδρείου
2. Λογοδοσία του Δ.Σ.
3. Οικονομικός απολογισμός
4. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
5. Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ.
6. Ψηφοφορία Διοικητικών και Οικονομικών πεπραγμένων
7. Ενημέρωση από αντιπροσώπους της Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
8. Λογοδοσία αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.Π.Ε.
9. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 87ης Γ.Σ. του κλάδου-προτάσεις μελών – ψηφίσματα


Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου: Μόνιμοι, Αναπληρωτές, Ε.Σ.Π.Α
            Το Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Ε. ομόφωνα αποφάσισε η συνδρομή των αναπληρωτών συναδέλφων  να είναι 15 ευρώ.
Για τους  αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί με ΕΣΠΑ και ΠΔΕ δεν έχει γίνει παρακράτηση της συνδρομής τους, την οποία μπορούν να καταβάλουν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στον ταμία του Συλλόγου.
Όσοι συνάδελφοι – σσες έχουν οργανική θέση σε άλλο ΠΥΣΠΕ μπορούν να λάβουν μέρος στις εκλογικές αρχαιρεσίες  αρκεί να προσκομίσουν βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής είτε από το Σύλλογο είτε από τον εκκαθαριστή της Διεύθυνσης Π.Ε. που ανήκουν.

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε ενεργά στις συνδικαλιστικές λειτουργίες του Συλλόγου, συμβάλλοντας μέσα από την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή σας, στην αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του εκπαιδευτικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δύναμη του Συλλόγου μας είστε όλοι εσείς που αγωνίζεστε ενωμένοι απέναντι στην σκληρότερη εκπαιδευτική πολιτική που έχει γνωρίσει ο χώρος μας.

 Σημείωση:
Σε εφαρμογή του άρθρου 19 του καταστατικού του Συλλόγου καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ως μεμονωμένοι υποψήφιοι ή ως συνδυασμός, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00, στo Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου